Avui veient la TV, durant la publicitat, me’n adone de 2 coses (bé, dos coses que venen al tema): que el canvi climàtic ven molt i que el desconeixement sobre aquest és enorme. I amb aquest desconeixement es segueix sustentant la teoria climàtica i la consciència social associada.Anunci Fiat

Parle, en primer lloc, d’un anunci nou de Fiat. Amb el seu eslogan, “Menos es mejor”, tenen la magnífica idea de dir que quant menys és la quantitat de CO2 emesa, major serà la quantitat de oxígen. Es clar, ara el CO2 fagocita el O2, pot ser açò també siga cosa del canvi climàtic. I el cas és que tot açò ven, i la gent, amb el nou fals ecologisme que ha crescut, es creu allò que li posen a la TV, encara que, com en aquest cas, siguen més mentides.

Per que quede clar, la presència d’oxígen a l’atmosfera no depén de la concentració dels altres gasos habituals d’aquesta, com poden ser el CO2, nitrogen, argó, etc. En tot cas, quan nosaltres respirem si que restem la quantitat d’oxígen en favor del CO2. No per això hem de deixar de respirar. És més, el CO2 es necessari per les plantes per dur a terme la fotosíntesi, que convertirà en oxígen el CO2, a més de convertir la matèria inorgànica en orgànica, i d’aquest mode utilitzable per l’home. Però bé, comprem un Fiat que salvarem el món.

Per una altra banda, ara que parlem de plantes, recorde haver llegit un altre anunci d’aquests absurds. Es tracta d’un nou model de telèfon de la marca coreana Samsung, un nou model ecològic, diuen. Incorpora funcions com la recàrrega solar, o la seva construcció realitzada amb plàstics reciclats. Açò està tot bé, però arribem al que m’ha cridat més l’atenció. Anunci Samsung

El nou mòvil incorpora un podòmetre, que contant els pasos que fem, calcula els arbres que hem salvat en funció del CO2 que hem deixat d’emetre amb el cotxe. Perquè com ja sabem, el CO2 és el pitjor dels enemics dels arbres. No?

Font:

http://www.xataka.com/moviles/samsung-blue-earth-telefono-movil-tactil-y-solarOne Response to ““Menos es mejor””

  1.   epa 609 certification Says:

    Perfectly indited subject material, Really enjoyed looking through.

Leave a Reply


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 15 ?