He creat com a complement de la web de VilMeteo aquest blog, on aniré publicant diferents articles, tos ells relacionats en el tema central de la web, la meteorologia, i també per extensió, la climatologia.

De fet, el clima es un tema molt interessant a tractar, més encara quan actualment el famós “Canvi Climàtic” està en boca de tots. He escrit cambi climàtic en majúscules i entre cometes per la simple raó de que no comparteixo moltes explicacions que rodejen el tema del “Canvi Climàtic” tal i com ens el venen els mitjans de comunicació, i és en majúscules perquè no es altra cosa que un nom comercial, doncs canvis climàtics els ha habut tota la història de la Terra i sense cap ajuda de l’ésser humà.

Poc a poc aniré penjant alguns articles per tal de clarificar algun conceptes que en la major part dels mitjans de comunicació (gairebé tots els espanyols) no estan explicats com deuria ser, o almenys com realment son.

Espere que us agradi i que pugueu participar, amb dubtes, opinions, preguntes…amb l’única intenció que pugueu informar-vos desde altres punts de vista, i amb certeses científiques per tal de aseverar alguna cosa. Sembla lògic però no tots els mitjans ho practiquen.One Response to “Benvinguts al Blog de VilMeteo”

  1.   epa universal certification Says:

    You are my inspiration , I own few blogs and rarely run out from to post .I think this site contains some rattling superb info for everyone. “The human spirit needs to accomplish, to achieve, to triumph to be happy.” by Ben Stein.

Leave a Reply


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 2 ?